dinsdag 5 oktober 2010

Prijscategorie ..


Wij hebben gekozen om in de prijscatogorie middel te gaan zitten. We willen ongeveer in de prijs klasse van de H&M gaan zitten.
Dit betekent dat er voor een shirtje zo’n €12,00 wordt gevraagd, voor een vestje €20,- en voor een colbertje zo’n €30,-. We hebben voor deze prijsklasse gekozen omdat we toegankelijk willen zijn voor een breed publiek. De kwaliteit van de kleding is netjes, maar verwacht ook geen kwaliteit als die je krijgt bij de Armani, want daar is de prijs ook niet naar. Wel zitten we qua kwaliteit hoger dan bijvoorbeeld de Primark, waar je na 3x wassen je kleding weg kunt gooien.
Verwacht dus een goede kwaliteit voor een goede prijs.
Bij de Primark betaal je voor een T-shirtje €5,-. De kwaliteit is erg laag. Denk hierbij aan het vervagen van de kleur, en het gigantisch krimpen in de was. De Primark valt dus onder de categorie laag.
Dan hebben we natuurlijk ook nog de categorie hoog. Neem nu bijvoorbeeld de Armani, prachtig design, goede pasvorm en mooie stoffen.  Wij proberen zoveel mogelijk deze kwaliteit en mooie pasvormen ook aan onze producten mee te geven. Natuurlijk is de kwaliteit niet zo geweldig als die van Armani, maar zeker een goede optie voor mensen die geen €500 neer willen tellen voor een colbertje. De prijzen van een T-shirts variĆ«ren van €50 tot boven de €200. De colbertjes van verkrijgbaar vanaf €200.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten